18:23 23.12.2023
Технологія приготування їжі з основами таварознавства
ПОНЕДІЛОК, 25.12.2023 р.
Урок 29. Тушковані м'ясні страви.
П'ЯТНИЦЯ, 22.12.2023 р.17:47 17.12.2023
Урок 27. Варені мясні страви. Урок 28. Смажені мясні страви.
ПОНЕДІЛОК, 18.12.2023 р.17:34 17.12.2023
Урок 26. Класифікація страв з м'яса, подача соусів.
П'ЯТНИЦЯ, 15.12.2023 р.23:13 10.12.2023
ПОНЕДІЛОК, 11.12.2023 р.
15:40 10.12.2023
Урок 23. Технологія приготування січеної натуральної маси. Вимоги до якості.
П'ЯТНИЦЯ, 08.12.2023 р.11:27 03.12.2023
ПОНЕДІЛОК, 04.12.2023 р.
11:00 03.12.2023
Урок 20. Розбирання й обвалювання свинячої, баранячої, телячої туші.
П'ЯТНИЦЯ, 01.12.2023 р.20:36 25.11.2023
ПОНЕДІЛОК, 27.11.2023 р.
20:28 25.11.2023
Урок 17. Технологія приготування страв з січеної і натуральної маси. Вимоги до якості.
П'ЯТНИЦЯ, 24.11.2023 р.22:42 18.11.2023