A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 20. Розбирання й обвалювання свинячої, баранячої, телячої туші.

Дата: 25.11.2023 20:36
Кількість переглядів: 35

П'ЯТНИЦЯ, 01.12.2023 р.

Урок 20. Розбирання й обвалювання свинячої, баранячої, телячої туші.

Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.

https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

https://learningapps.org/27109445  - Схема розбирання свинячої туші. Виконати вправу.

https://learningapps.org/8930897 - Кулінарне розбирання туші - яловичина. Виконати вправу.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора