Облік, калькуляція і звітність (Кухар 3 розряд)
Облік, калькуляція і звітність (Кухар 3 розряд)19:03 06.02.2022
Облік, калькуляція і звітність (Кухар 3 розряд)
Облік, калькуляція і звітність (Кухар 3 розряд)19:03 06.02.2022
Тестова контрольна робота з предмету Гігієна та санітарія виробництва
ТЕСТИ19:25 01.02.2022
ТЕСТИ Поетапна атестація Кухар 4 розряд.
ТЕСТИ поетапна атестація Кухар 4 розряд.16:00 29.01.2022
15:14 18.12.2021
Урок № 24. Характеристика основних дієт №№ 1, 2, 5.
Дієтичне харчування — це спеціальне харчування хворої людини, що є обов'язковою частиною комплексного лікування. В одних випадках дієтичне харчування — це основний лікувальний засіб, в інших — необхідний, на фоні якого застосовують усі інші лікувальні заходи. В основу дієтичного харчування покладена теорія збалансованого харчування. Дієтичне харчування ґрунтується на принципі максимальної збалансованості основних харчових речовин у добовому раціоні з урахуванням механізмів перебігу хвороби та стану ферментативних систем хворого.21:48 13.01.2021
Тема: «Приготування торту «Фруктовий»»
Тема: «Приготування торту «Фруктовий»».17:56 18.03.2020
17:50 18.03.2020
Тема: “Вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників”
18:48 16.03.2020
Тема:«Гігієнічна оцінка якості яєць та яйцепродуктів»
18:48 16.03.2020