A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Розробки уроків

Дата: від до Скинути

Методична розробка відкритого уроку виробничого навчання з теми: «Приготування прісного тіста та формування виробів з нього. Приготування вареників, пельменів»

Методична розробка відкритого уроку виробничого навчання з теми: «Приготування прісного тіста та формування виробів з нього. Приготування вареників, пельменів»

15:14 18.12.2021

Урок № 24. Характеристика основних дієт №№ 1, 2, 5.

Дієтичне харчування — це спеціальне харчування хворої людини, що є обов'язковою частиною комплексного лікування. В одних випадках дієтичне харчування — це основний лікувальний засіб, в інших — необхідний, на фоні якого застосовують усі інші лікувальні заходи. В основу дієтичного харчування покладена теорія збалансованого харчування.  Дієтичне харчування ґрунтується на принципі максимальної збалансованості основних харчових речовин у добовому раціоні з урахуванням механізмів перебігу хвороби та стану ферментативних систем хворого.

21:48 13.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора