A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Великоновосілківський професійний ліцей

Уроки виробничого навчання

Дата: від до Скинути

Урок виробничого навчання групи КК-31

Тема уроку 16. Приготування страв: м'ясо відварне, кури, кролик відварні. Приготування страв з м’яса свинини, баранини, телятини смаженого порційними кусками: ескалоп, битки київські, котлета відбивна.

12:36 11.01.2021

Урок виробничого навчання групи КК-31

Урок виробничого навчання групи КК-31 "Приготування дрібношматкових напівфабрикатів для тушкування (рагу, гуляш, печеня по-домашньому, плов, тощо). Вихід напівфабрикатів. Приготування натуральної січеної маси та напівфабрикатів з неї. Біфштекс, шніцель, котлети, тощо. Вихід напівфабрикатів. Вимоги до якості"

16:00 17.11.2020

Урок виробничого навчання групи КК-31

Урок виробничого навчання групи КК-31 «Приготування великошматкових напівфабрикатів для варіння, смаження та тушкування. М'ясо відварне, смажене, тушковане великим шматком. Прийоми приготування напівфабрикатів (шпигування, маринування, нарізання)»

16:00 10.11.2020

Урок виробничого навчання групи КК-31

Урок виробничого навчання групи КК-31 «Приготування великошматкових напівфабрикатів для варіння, смаження та тушкування. М'ясо відварне, смажене, тушковане великим шматком. Прийоми приготування напівфабрикатів (шпигування, маринування, нарізання)»

16:00 03.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора