Урок виробничого навчання з теми: «Приготування прісного тіста та формування виробів з нього. Приготування вареників, пельменів»
19:08 27.12.2021
19:08 27.12.2021
20:13 02.12.2021
Урок виробничого навчання групи КК-31
Урок 17. Приготування тушкованих страв з порційного м’яса, дрібношматкового м'ясаВимоги до якості. Відпуск.20:46 13.01.2021
Урок виробничого навчання групи КК-31
Тема уроку 16. Приготування страв: м'ясо відварне, кури, кролик відварні. Приготування страв з м’яса свинини, баранини, телятини смаженого порційними кусками: ескалоп, битки київські, котлета відбивна.12:36 11.01.2021
Урок виробничого навчання групи КК-31
Урок виробничого навчання групи КК-31 «Приготування страв з продуктів моря: мідії з грибами, кальмари фаршировані, вимоги до якості»16:37 08.12.2020
Урок виробничого навчання групи КК-31
Урок виробничого навчання групи КК-31 «Приготування страв з риби. Карасі запечені в сметані, майонезі , котлети рибні»16:37 01.12.2020
Урок виробничого навчання групи КК-31
Урок виробничого навчання групи КК-31 «Приготування страв з риби. Приготування риби відварної, риби смаженої, риби фаршированої»16:37 24.11.2020
Урок виробничого навчання групи КК-31
Урок виробничого навчання групи КК-31 "Приготування дрібношматкових напівфабрикатів для тушкування (рагу, гуляш, печеня по-домашньому, плов, тощо). Вихід напівфабрикатів. Приготування натуральної січеної маси та напівфабрикатів з неї. Біфштекс, шніцель, котлети, тощо. Вихід напівфабрикатів. Вимоги до якості"16:00 17.11.2020
Урок виробничого навчання групи КК-31
Урок виробничого навчання групи КК-31 «Приготування великошматкових напівфабрикатів для варіння, смаження та тушкування. М'ясо відварне, смажене, тушковане великим шматком. Прийоми приготування напівфабрикатів (шпигування, маринування, нарізання)»16:00 10.11.2020
Урок виробничого навчання групи КК-31
Урок виробничого навчання групи КК-31 «Приготування великошматкових напівфабрикатів для варіння, смаження та тушкування. М'ясо відварне, смажене, тушковане великим шматком. Прийоми приготування напівфабрикатів (шпигування, маринування, нарізання)»16:00 03.11.2020