A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Уроки виробничого навчання

Дата: від до Скинути

Тема: Приготування супів.Тема уроку: Інструктаж за змістом занять, організація робочого місця, безпека праці. Устаткування, посуд, інструмент, інвентар для приготування та відпуску перших страв. Робота із збірником рецептур. Підготовка сировини.

Інструктаж за змістом занять, організація робочого місця, безпека праці. Устаткування, посуд, інструмент, інвентар для приготування та відпуску перших страв. Робота із збірником рецептур. Підготовка сировини на задану кількість порцій.

20:13 02.12.2021

Урок виробничого навчання групи КК-31

Тема уроку 16. Приготування страв: м'ясо відварне, кури, кролик відварні. Приготування страв з м’яса свинини, баранини, телятини смаженого порційними кусками: ескалоп, битки київські, котлета відбивна.

12:36 11.01.2021

Урок виробничого навчання групи КК-31

Урок виробничого навчання групи КК-31 "Приготування дрібношматкових напівфабрикатів для тушкування (рагу, гуляш, печеня по-домашньому, плов, тощо). Вихід напівфабрикатів. Приготування натуральної січеної маси та напівфабрикатів з неї. Біфштекс, шніцель, котлети, тощо. Вихід напівфабрикатів. Вимоги до якості"

16:00 17.11.2020

Урок виробничого навчання групи КК-31

Урок виробничого навчання групи КК-31 «Приготування великошматкових напівфабрикатів для варіння, смаження та тушкування. М'ясо відварне, смажене, тушковане великим шматком. Прийоми приготування напівфабрикатів (шпигування, маринування, нарізання)»

16:00 10.11.2020

Урок виробничого навчання групи КК-31

Урок виробничого навчання групи КК-31 «Приготування великошматкових напівфабрикатів для варіння, смаження та тушкування. М'ясо відварне, смажене, тушковане великим шматком. Прийоми приготування напівфабрикатів (шпигування, маринування, нарізання)»

16:00 03.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора