Тема уроку 12: Умови та терміни зберігання овочів, фруктів, ягід.
ЧЕТВЕР, 04.04.2024 року.23:08 03.04.2024
Тема уроку 12: Умови та терміни зберігання овочів, фруктів, ягід.
ЧЕТВЕР, 04.04.2024 року.23:08 03.04.2024
Тема уроку 11: Гігієнічна оцінка якості овочів, фруктів, ягід.
ЧЕТВЕР, 28.03.2024 року.16:51 27.03.2024
18:17 16.03.2024
Тема уроку 9: Гігієнічна оцінка якості яєць та яйцепродуктів.
ЧЕТВЕР, 14.03.2024 року.13:33 10.03.2024
Тема уроку 8: Гігієнічна оцінка якості риби та рибних продуктів, морепродуктів.
ЧЕТВЕР, 07.03.2024 року.17:33 03.03.2024
Тема уроку 7: Гігієнічна оцінка якості мяса та мясопродуктів, ковбас та ковбасних виробів.
ЧЕТВЕР, 29.02.2024 року.23:41 24.02.2024
19:13 18.02.2024
Тема уроку 5: Умови та терміни зберігання та реалізації продукції.
ЧЕТВЕР, 15.02.2024 року.15:49 27.01.2024
Тема уроку 4: Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції.
ЧЕТВЕР, 08.02.2024 року.15:31 27.01.2024
15:21 27.01.2024