A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 5: Умови та терміни зберігання та реалізації продукції.

Дата: 27.01.2024 15:49
Кількість переглядів: 21

ЧЕТВЕР, 15.02.2024 року.

Тема 1: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції.

Тема уроку 5: Умови та терміни зберігання та реалізації продукції.

Підручники: Навчальний посібник  В.О.Коваленко, В.В. Євлаш, Л.О. Чернова, М.Л. Серік, С.П. Антоненко, Б.О. Панікарова  

Л.Д. Кришемінська, Ю.Л. Клименко, О.В. Луценко “Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів”

Т.В. Шленская, Є.В. Журавко. Санітарія та гігієна харчування, 2004.

Інформаційний матеріал: https://joinposter.com/ua/post/pravila-zberigannia-produktiv  , https://www.slideshare.net/AndriiHavrysh/ss-73780201

Домашнє завдання: опрацюйте наданий навчальний матеріал, законспектуйте основні поняття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора