12. Практична робота 5: Складання калькуляції продажних цін на страви, гарніри, тощо.
Четвер, 04.04.2024 р.22:55 03.04.2024
12. Практична робота 5: Складання калькуляції продажних цін на страви, гарніри, тощо.
Четвер, 04.04.2024 р.22:55 03.04.2024
11. Практична робота 4: розрахунок ціни реалізації на готові страви.
Четвер, 28.03.2024 р.16:41 27.03.2024
10. Практична робота 3: розрахунок ціни реалізації на сировину, сум націнок.
Четвер, 21.03.2024 р.13:11 10.03.2024
9. Складання калькуляційних карток.
Четвер, 14.03.2024 р.17:24 03.03.2024
8. Порядок калькуляції продажної ціни на продукцію власного виробництва.
Четвер, 07.03.2024 р.23:35 24.02.2024
7. Порядок розрахунку продажної ціни на готові страви, напої, вироби з борошна, гарніри.
Четвер, 29.02.2024 р.23:20 24.02.2024
6. Порядок розрахунку суми націнок та продажної ціни на сировину.
Четвер, 22.02.2024 р.19:03 18.02.2024
5. Поняття про ціни, види цін.
Четвер, 15.02.2024 р.14:49 27.01.2024
4. Практична робота 2: розрахунок взаємозаміни сировини.
Четвер, 08.02.2024 р.14:44 27.01.2024
3. Практична робота 1: розрахунок сировини на необхідну кількість порцій.
Четвер, 01.02.2024 р.14:33 27.01.2024