3. Практична робота 1: розрахунок сировини на необхідну кількість порцій.
Дата: 27.01.2024 14:33
Кількість переглядів: 19
Четвер, 01.02.2024 р.
Тема 1: Нормативно-технологічні документи: види, призначення, використання, 4 год.
3. Практична робота 1: розрахунок сировини на необхідну кількість порцій.
Підручник: Р.В. Карпенко Облік, калькуляція і звітність ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (з професій:
«Кухар. Кондитер.» «Офіціант. Бармен.»)
https://rada.info/upload/users_files/05536359/b3683ad12cb05f82a990817e2f0c0c94.pdf
Інформаційний матеріал: ПРЕЗЕНТАЦІЯ ОБЛІК, КАЛЬКУЛЯЦІЯ І ЗВІТНІСТЬ.
https://www.youtube.com/watch?v=60VOksBBDM0&t=29s
Домашнє завдання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.