Урок 14. Холодильне устаткування з машинним охолодженням.
П'ЯТНИЦЯ, 01.12.2023 р.22:09 25.11.2023
Урок 14. Холодильне устаткування з машинним охолодженням.
П'ЯТНИЦЯ, 01.12.2023 р.22:09 25.11.2023
Урок 13. Правила холодильної техніки для підприємств харчування.
П'ЯТНИЦЯ, 24.11.2023 р.22:51 18.11.2023
Урок 12. НВЧ - печі: їх призначення, будова, принципи дії
П'ЯТНИЦЯ, 17.11.2023 р.13:34 11.11.2023
Урок 11. Правила раціональної та безпечної експлуатації теплових апаратів.
П'ЯТНИЦЯ, 10.11.2023 р.11:00 11.11.2023
14:58 04.11.2023
14:22 28.10.2023
Урок 8. Жаровні для смаження млинців-напівфабрикатів.
ПОНЕДІЛОК, 23.10.2023 р.16:22 22.10.2023
11:34 15.10.2023
Урок 6. Характеристика машин для нарізання гастрономічних товарів.
ПОНЕДІЛОК, 09.10.2023 р.19:20 06.10.2023
Урок 5. Характеристика машин для нарізання хліба. Класифікація. Вимоги.
ПОНЕДІЛОК, 02.10.2023 р.20:18 30.09.2023