A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 8. Жаровні для смаження млинців-напівфабрикатів.

Дата: 22.10.2023 16:22
Кількість переглядів: 32

ПОНЕДІЛОК, 23.10.2023 р.

Тема 4. Сучасне теплове устаткування (5 годин).

Урок 8. Жаровні для смаження млинців-напівфабрикатів.

Підручник Саєнко Н. П., Волошенко Т.Д. Устаткування підприємств громадського харчування: підручник для учнів проф.техн. навч. закл. – К.: ТОВ ЛДЛ, 2005.

http://kras-dnz.org/gallery/устаткування%20підприємств%20громадського%20харчування.pdf

https://kamvpu.ucoz.ua/_tbkp/distnavch10/zharovni-13_grupa.pdf

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.  Відповісти на контрольні питання до теми.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора