A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 13. Правила холодильної техніки для підприємств харчування.

Дата: 18.11.2023 22:51
Кількість переглядів: 31

П'ЯТНИЦЯ, 24.11.2023 р.

Тема 5. Сучасне холодильне устаткування  (5 годин).

Урок 13. Правила холодильної техніки для підприємств харчування.

Підручник Саєнко Н. П., Волошенко Т.Д. Устаткування підприємств громадського харчування: підручник для учнів проф.техн. навч. закл. – К.: ТОВ ЛДЛ, 2005.

http://kras-dnz.org/gallery/устаткування%20підприємств%20громадського%20харчування.pdf

Інформаційний матеріал: https://padlet.com/raisatup/i-k1dlnpmlvft87c71/wish/2051491437

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.  Скласти кросворд. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора