A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 15. Класифікація холодильного устаткування за конструкцією, температурою зберігання, способом охолодження.

Дата: 03.12.2023 12:25
Кількість переглядів: 30

П'ЯТНИЦЯ, 08.12.2023 р.

Тема 5. Сучасне холодильне устаткування  (5 годин).

Урок 15. Класифікація холодильного устаткування за конструкцією, температурою зберігання, способом охолодження.

Підручник Саєнко Н. П., Волошенко Т.Д. Устаткування підприємств громадського харчування: підручник для учнів проф.техн. навч. закл. – К.: ТОВ ЛДЛ, 2005.

http://kras-dnz.org/gallery/устаткування%20підприємств%20громадського%20харчування.pdf

Інформаційний матеріал:

http://www.tsatu.edu.ua/ophv/wp-content/uploads/sites/13/10.-lekcija-10-holodylni-kamery.pdf 

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Виконати завдання. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Відповісти на питання:

1. На які види поділяється торговельне холодильне устат­кування?

2. Назвіть способи охолодження холодильних камер.

3. Яке устаткування називається середньотемпературним?

4. Яке обладнання використовується при зберіганні продук­тів у холодильних камерах?

5. Дайте характеристику збірних холодильних камер.

6. Будова та призначення холодильних шаф.

7. Яке призначення мають холодильні прилавки?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора