A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

8. Порядок калькуляції продажної ціни на продукцію власного виробництва.

Дата: 24.02.2024 23:35
Кількість переглядів: 12

Четвер, 07.03.2024 р.

Тема 2: Ціноутворення та калькуляція у закладах ресторанного господарства, 8 год.

8. Порядок калькуляції продажної ціни на продукцію власного виробництва.

Підручник: Р.В. Карпенко Облік, калькуляція і звітність ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (з професій:
«Кухар. Кондитер.» «Офіціант. Бармен.»)
https://rada.info/upload/users_files/05536359/b3683ad12cb05f82a990817e2f0c0c94.pdf  

Інформаційний матеріал: ПРЕЗЕНТАЦІЯ ОБЛІК, КАЛЬКУЛЯЦІЯ І ЗВІТНІСТЬ.

Домашнє завдання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора