A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

7. Порядок розрахунку продажної ціни на готові страви, напої, вироби з борошна, гарніри.

Дата: 24.02.2024 23:20
Кількість переглядів: 18

Четвер, 29.02.2024 р.

Тема 2: Ціноутворення та калькуляція у закладах ресторанного господарства, 8 год.

7. Порядок розрахунку продажної ціни на готові страви, напої, вироби з борошна, гарніри.

Підручник: Р.В. Карпенко Облік, калькуляція і звітність ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (з професій:
«Кухар. Кондитер.» «Офіціант. Бармен.»)
https://rada.info/upload/users_files/05536359/b3683ad12cb05f82a990817e2f0c0c94.pdf  

Інформаційний матеріал: ПРЕЗЕНТАЦІЯ ОБЛІК, КАЛЬКУЛЯЦІЯ І ЗВІТНІСТЬ.

Домашнє завдання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

 

https://www.youtube.com/watch?v=NBHCvkNR_Yo 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора