A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

12. Практична робота 5: Складання калькуляції продажних цін на страви, гарніри, тощо.

Дата: 03.04.2024 22:55
Кількість переглядів: 12

Четвер, 04.04.2024 р.

Тема 2: Ціноутворення та калькуляція у закладах ресторанного господарства, 8 год.

12. Практична робота 5: Складання калькуляції продажних цін на страви, гарніри, тощо.

Підручник: Р.В. Карпенко Облік, калькуляція і звітність ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (з професій:
«Кухар. Кондитер.» «Офіціант. Бармен.»)
https://rada.info/upload/users_files/05536359/b3683ad12cb05f82a990817e2f0c0c94.pdf  

Інформаційний матеріал: ПРЕЗЕНТАЦІЯ ОБЛІК, КАЛЬКУЛЯЦІЯ І ЗВІТНІСТЬ.

https://www.youtube.com/watch?v=8Lu-rs66Z-Y

https://www.youtube.com/watch?v=NBHCvkNR_Yo

https://www.youtube.com/watch?v=g1neoj4rxec

http://gpl-15.edukit.sumy.ua/Files/downloads/робочий%20зошит%20з%20калькуляції.pdf стор. 65-66 (І варіант).

Домашнє завдання: Опрацювати навчальний матеріал. Виконати практичну роботу № 5. Виконання надіслати на електронну адресу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора