12. Практична робота 5: Складання калькуляції продажних цін на страви, гарніри, тощо.
Четвер, 04.04.2024 р.
Тема 2: Ціноутворення та калькуляція у закладах ресторанного господарства, 8 год.
12. Практична робота 5: Складання калькуляції продажних цін на страви, гарніри, тощо.
Підручник: Р.В. Карпенко Облік, калькуляція і звітність ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (з професій:
«Кухар. Кондитер.» «Офіціант. Бармен.»)
https://rada.info/upload/users_files/05536359/b3683ad12cb05f82a990817e2f0c0c94.pdf
Інформаційний матеріал: ПРЕЗЕНТАЦІЯ ОБЛІК, КАЛЬКУЛЯЦІЯ І ЗВІТНІСТЬ.
https://www.youtube.com/watch?v=8Lu-rs66Z-Y
https://www.youtube.com/watch?v=NBHCvkNR_Yo
https://www.youtube.com/watch?v=g1neoj4rxec
http://gpl-15.edukit.sumy.ua/Files/downloads/робочий%20зошит%20з%20калькуляції.pdf стор. 65-66 (І варіант).
Домашнє завдання: Опрацювати навчальний матеріал. Виконати практичну роботу № 5. Виконання надіслати на електронну адресу.