A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 9: Гігієнічна оцінка якості яєць та яйцепродуктів.

Дата: 10.03.2024 13:33
Кількість переглядів: 17

ЧЕТВЕР, 14.03.2024 року.

Тема 2: Гігієнічна оцінка якості харчових продуктів.

Тема уроку 9: Гігієнічна оцінка якості яєць та яйцепродуктів.

Підручники: Навчальний посібник  В.О.Коваленко, В.В. Євлаш, Л.О. Чернова, М.Л. Серік, С.П. Антоненко, Б.О. Панікарова  Л.Д. Кришемінська, Ю.Л. Клименко, О.В. Луценко “Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів”  Т.В. Шленская, Є.В. Журавко. Санітарія та гігієна харчування, 2004.

Інформаційний матеріал: Презентація Гігієнічна оцінка якості яєць та яйцепродуктів

Домашнє завдання: Опрацювати навчальний матеріал, відповісти на контрольні питання, підготувати реферат на тему: “Гігієнічна оцінка якості яєць та яйцепродуктів».

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора