A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 29. Тушковані м'ясні страви.

Дата: 17.12.2023 17:47
Кількість переглядів: 25

П'ЯТНИЦЯ, 22.12.2023 р.

Урок 29. Тушковані м'ясні страви.

Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.

https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)  стор. 190-194.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал.

Виконати завдання:
1. Доберіть продукти для страви «Печінка по-строгановськи».
2. Складіть технологічну схему приготування легень у соусі. 

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора