Урок 29. Тушковані м'ясні страви.
Дата: 17.12.2023 17:47
Кількість переглядів: 25
П'ЯТНИЦЯ, 22.12.2023 р.
Урок 29. Тушковані м'ясні страви.
Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.
https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view) стор. 190-194.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал.
Виконати завдання:
1. Доберіть продукти для страви «Печінка по-строгановськи».
2. Складіть технологічну схему приготування легень у соусі.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com