A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 26. Класифікація страв з м'яса, подача соусів.

Дата: 10.12.2023 23:13
Кількість переглядів: 31

П'ЯТНИЦЯ, 15.12.2023 р.

Урок 26. Класифікація страв з м'яса, подача соусів.

Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.

https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)  

Інформаційний матеріал: https://lyudamarushchak.blogspot.com/2020/03/13.html

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал.  Законспектувати основні поняття. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Відповісти на питання: 

1.     Значення страв з м'яса.
2.     Пояснити, чому страви з м'яса висококалорійні.
3.     Які зміни повноцінних білків відбуваються в м'ясі при тепло-
вій обробці?
4.     Пояснити, чому м'ясо при тепловій обробці стає м'яким.
5.     Чому страви з м'яса рекомендують поєднувати з овочевими
гарнірами?
6.     Які правила варіння поросят?
7.     Перерахувати продукти для маринування м'яса для страви
«Печеня зі свинини з апельсинами».
8.     Як підготувати м'ясо для печені з грудинки?

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора