A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 27. Варені мясні страви. Урок 28. Смажені мясні страви.

Дата: 17.12.2023 17:34
Кількість переглядів: 24

ПОНЕДІЛОК, 18.12.2023 р.

Урок 27. Варені мясні страви.

Урок 28. Смажені мясні страви.

Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.

https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)  стор. 183-190.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. 

Відповісти на питання:
1. Поясніть, яке значення мають страви з м’яса.
2. Поясніть, чому страви з м’яса висококалорійні.

3. Які зміни повноцінних білків відбуваються в м’ясі під час теплової об-
робки?

4. Чому м’ясо під час теплової обробки стає м’яким?
5. Чому страви з м’яса рекомендують поєднувати з овочевими гарнірами?
6. Назвіть різновиди шашликів, їхні відмінні ознаки.
7. З якими гарнірами й соусами подають страви з вареного м’яса?
8. Які вимоги до якості страв з м’яса?

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора