Технологія приготування їжі з основами таварознавства
П'ЯТНИЦЯ, 09.02.2024 р.
17:47 27.01.2024
ЧЕТВЕР, 08.02.2024 р.
17:26 27.01.2024
Урок 42. Значення соусів в харчуванні, класифікація.
П'ЯТНИЦЯ, 02.02.2024 р.17:19 27.01.2024
ЧЕТВЕР, 01.02.2024 р.
16:40 27.01.2024
Урок 39. Різні перші страви: правила приготування, вимоги до якості.
П'ЯТНИЦЯ, 26.01.2024 р.21:14 22.01.2024
ЧЕТВЕР, 25.01.2024 р.
20:50 22.01.2024
Урок 36. Технологія приготування бульйонів і відварів.
ПЯТНИЦЯ, 19.01.2024 р.18:31 13.01.2024
П'ЯТНИЦЯ, 12.01.2024 р.
18:12 11.01.2024