A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 42. Значення соусів в харчуванні, класифікація.

Дата: 27.01.2024 17:19
Кількість переглядів: 11

П'ЯТНИЦЯ, 02.02.2024 р.

Тема 7. Технологія приготування соусів.

Урок 42. Значення соусів в харчуванні, класифікація.

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)  стор. 132-133.

Вправа: https://learningapps.org/17123041

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора