A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 39. Різні перші страви: правила приготування, вимоги до якості.

Дата: 22.01.2024 21:14
Кількість переглядів: 20

П'ЯТНИЦЯ, 26.01.2024 р.

Урок 39. Різні перші страви: правила приготування, вимоги до якості.

Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.

https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)  стор. 120 - 128.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Скласти пазл https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=2aac1df5cb65   Користуючись збірником рецептур скласти інструкційно-технологічні картки приготування суп-харчо.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора