Урок 39. Різні перші страви: правила приготування, вимоги до якості.
Дата: 22.01.2024 21:14
Кількість переглядів: 20
П'ЯТНИЦЯ, 26.01.2024 р.
Урок 39. Різні перші страви: правила приготування, вимоги до якості.
Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.
https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view) стор. 120 - 128.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Скласти пазл https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=2aac1df5cb65 Користуючись збірником рецептур скласти інструкційно-технологічні картки приготування суп-харчо.