A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 46. Технологія приготування холодних соусів та заправок. Урок 47. Технологія приготування солодких соусів: соус яблучний, соус абрикосовий. Вимоги до якості, використання соусів.

Дата: 27.01.2024 17:56
Кількість переглядів: 35

ЧЕТВЕР, 15.02.2024 р.

Урок 46. Технологія приготування холодних соусів та заправок.

Урок 47. Технологія приготування солодких соусів: соус яблучний, соус абрикосовий. Вимоги до якості, використання соусів.

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view) стор. 133-146.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ: Технологія приготування соусів: майонез.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал.  Користуючись збірником рецептур скласти інструкційно-технологічну картку приготування соусу на вибір.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора