A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 37. Борщ, капусник характеристика, підготовка продуктів для приготування, подання. Урок 38. Розсольник, солянка правила приготування, вимоги до якості.

Дата: 22.01.2024 20:50
Кількість переглядів: 36

ЧЕТВЕР, 25.01.2024 р.

Урок 37. Борщ, капусник характеристика, підготовка продуктів для приготування, подання.

Урок 38. Розсольник, солянка правила приготування, вимоги до якості.

Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.

https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)  стор. 120 - 126.

Інформаційний матеріал: Презентація.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Скласти пазл https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=2ee74a1c6c7e .   Користуючись збірником рецептур скласти інструкційно-технологічні картки приготування борщів: Борщ київський № 103/2, Борщ український, Борщ полтавський.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора