A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 40. Суп пюре: загальні правила приготування. Урок 41. Холодні перші страви, солодкі супи технологія приготування, вимоги.

Дата: 27.01.2024 16:40
Кількість переглядів: 15

ЧЕТВЕР, 01.02.2024 р.

Урок 40. Суп пюре: загальні правила приготування.

Урок 41. Холодні перші страви, солодкі супи технологія приготування, вимоги.

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)  стор. 128-129.

Інформаційний матеріал: 

презентація  «Приготування супів-пюре»

(https://view.genial.ly/61fcef8ca42f830018c0f945/presentation-prigotuvannya-supiv-pyure),  

пазл (https://view.genial.ly/62140401a4e0e800127f499d/interactive-content-peuzeul), 

вікторина «Приготування супів» (https://view.genial.ly/6213e51c42cb170019d90300/interactive-content-prigotuvannya-supiv

Виконати вправу: https://learningapps.org/9386814

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал.  Користуючись збірником рецептур скласти інструкційно-технологічну картку приготування супу-пюре на вибір.

Відповісти на питання:

1. Яке значення в харчуванні мають перші страви?

2. Як класифікують перші страви?

3. Які перші страви називають заправними? Назвіть загальні правила їхнього варіння.

4. Як готують і подають капусняки?

5. У чому особливість приготування кулешів? Назвіть їхній асортимент.

6. Як висвітлюють бульйони?

7. Якою має бути температура подавання гарячих і холодних перших страв?

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора