Урок 45. Технологія приготування соусів грибні, молочні і сметанні. Вимоги до якості, використання соусів.
Дата: 27.01.2024 17:47
Кількість переглядів: 24
П'ЯТНИЦЯ, 09.02.2024 р.
Урок 45. Технологія приготування соусів грибні, молочні і сметанні. Вимоги до якості, використання соусів.
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view) стор. 133-146.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Користуючись збірником рецептур скласти інструкційно-технологічну картку приготування соусу на вибір.