A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 36. Технологія приготування бульйонів і відварів.

Дата: 13.01.2024 18:31
Кількість переглядів: 25

ПЯТНИЦЯ, 19.01.2024 р.

Тема 6. Технологія приготування супів (6 годин).

Урок 36. Технологія приготування бульйонів і відварів.

Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.

https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)  стор. 117-118.

Інформаційний матеріал: ПРЕЗЕНТАЦІЯ СУПИ.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора