Урок 36. Технологія приготування бульйонів і відварів.
Дата: 13.01.2024 18:31
Кількість переглядів: 25
ПЯТНИЦЯ, 19.01.2024 р.
Тема 6. Технологія приготування супів (6 годин).
Урок 36. Технологія приготування бульйонів і відварів.
Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.
https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view) стор. 117-118.
Інформаційний матеріал: ПРЕЗЕНТАЦІЯ СУПИ.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com