Урок 15. Загальні правила тушкування риби. Урок 16. Загальні правила запікання риби.
ПОНЕДІЛОК, 20.11.2023 р.22:32 18.11.2023
Урок 15. Загальні правила тушкування риби. Урок 16. Загальні правила запікання риби.
ПОНЕДІЛОК, 20.11.2023 р.22:32 18.11.2023
Урок 14. Загальні правила смаженої риби.
П'ЯТНИЦЯ, 17.11.2023 р.13:27 11.11.2023
12:50 11.11.2023
Урок 11. Класифікація страв з риби, подача соусів.
П'ЯТНИЦЯ, 10.11.2023 р.12:40 11.11.2023
Урок 10. Механічна кулінарна обробка нерибних продуктів.
ПОНЕДІЛОК, 06.11.2023 р.14:48 04.11.2023
Урок 9. Технологія приготування рибної січеної натуральної маси і напівфабрикатів з неї.
ПОНЕДІЛОК, 30.10.2023 р.14:06 28.10.2023
Урок 8. Підготовка риби для фарширування.
ПОНЕДІЛОК, 23.10.2023 р.16:18 22.10.2023
Урок 7. Технологія приготування натуральних напівфабрикатів з усіх видів риб.
ПОНЕДІЛОК, 16.10.2023 р.11:29 15.10.2023
Урок 6. Механічна кулінарна обробка риби з хрящовим скелетом.
ПОНЕДІЛОК, 09.10.2023 р.18:59 06.10.2023
Урок 5. Лабораторно-практична робота 1. Складні форми нарізання овочів.
ПОНЕДІЛОК, 02.10.2023 р.20:14 30.09.2023