A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 10. Механічна кулінарна обробка нерибних продуктів.

Дата: 04.11.2023 14:48
Кількість переглядів: 45

ПОНЕДІЛОК, 06.11.2023 р.

Тема 2. Технологія приготування напівфабрикатів з риби, морепродуктів (5 годин).

Урок 10. Механічна кулінарна обробка нерибних продуктів.

Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.

https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view) стор. 71-74.

Інформаційні матеріали:

https://www.youtube.com/watch?v=DTKkX7CpaSw&t=1385s

https://www.youtube.com/watch?v=59LDclstEiw&t=17s

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.  Відповісти на контрольні питання до теми стор. 74. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора