Урок 10. Механічна кулінарна обробка нерибних продуктів.
ПОНЕДІЛОК, 06.11.2023 р.
Тема 2. Технологія приготування напівфабрикатів з риби, морепродуктів (5 годин).
Урок 10. Механічна кулінарна обробка нерибних продуктів.
Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.
https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view) стор. 71-74.
Інформаційні матеріали:
https://www.youtube.com/watch?v=DTKkX7CpaSw&t=1385s
https://www.youtube.com/watch?v=59LDclstEiw&t=17s
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на контрольні питання до теми стор. 74. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com