Урок 8. Підготовка риби для фарширування.
ПОНЕДІЛОК, 23.10.2023 р.
Тема 2. Технологія приготування напівфабрикатів з риби, морепродуктів (5 годин).
Урок 8. Підготовка риби для фарширування.
Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.
https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view) стор.
Навчальний матеріал:
https://www.youtube.com/watch?v=FuCleT54XUE
https://pidru4niki.com/84289/tovaroznavstvo/obrobka_ribi_farshiruvannya
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на контрольні питання до теми. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com
Відповісти на тестові питання https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=4017909 Технологія приготування напівфабрикатів з риби та морепродуктів.