A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 8. Підготовка риби для фарширування.

Дата: 22.10.2023 16:18
Кількість переглядів: 33

ПОНЕДІЛОК, 23.10.2023 р.

Тема 2. Технологія приготування напівфабрикатів з риби, морепродуктів (5 годин).

Урок 8. Підготовка риби для фарширування.

Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.

https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view) стор.

Навчальний матеріал:

https://www.youtube.com/watch?v=FuCleT54XUE

https://pidru4niki.com/84289/tovaroznavstvo/obrobka_ribi_farshiruvannya

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.  Відповісти на контрольні питання до теми. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Відповісти на тестові питання https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=4017909  Технологія приготування напівфабрикатів з риби та морепродуктів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора