A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 7. Технологія приготування натуральних напівфабрикатів з усіх видів риб.

Дата: 15.10.2023 11:29
Кількість переглядів: 29

ПОНЕДІЛОК, 16.10.2023 р.

Тема 2. Технологія приготування напівфабрикатів з риби, морепродуктів (5 годин).

Урок 7. Технологія приготування натуральних напівфабрикатів з усіх видів риб.

 

Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.

https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view) стор. 68-71

Навчальний матеріал:

https://www.youtube.com/watch?v=mIoXhgUKPpI

https://pidru4niki.com/84291/tovaroznavstvo/formuvannya_paniruvannya_napivfabrikativ_ribi

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Виписати основні поняття.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора