A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 5. Лабораторно-практична робота 1. Складні форми нарізання овочів.

Дата: 30.09.2023 20:14
Кількість переглядів: 73

ПОНЕДІЛОК, 02.10.2023 р.

Тема 1. Технологія приготування страв з овочів і грибів (5 годин).

Урок 5. Лабораторно-практична робота 1. Складні форми нарізання овочів.

Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.

https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf   стор. 35-42

Навчальний матеріал:

https://youtu.be/meXSIJc69m0

Презентація на тему «Складні форми нарізання овочів».

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Підготувати презентацію «Складні форми нарізання овочів».

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора