A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 12. Загальні правила варіння риби, оформлення і вимоги до якості. Урок 13. Технологія приготування та відпуск риби припущеної.

Дата: 11.11.2023 12:50
Кількість переглядів: 34

ПОНЕДІЛОК, 13.11.2023 р.

Тема 3. Технологія приготування страв з риби, морепродуктів (8 годин).

Урок 12. Загальні правила варіння риби, оформлення і вимоги до якості.

Урок 13. Технологія приготування та відпуск риби припущеної.

Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.

https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)  стор. 170 - 174.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора