Урок 9. Технологія приготування рибної січеної натуральної маси і напівфабрикатів з неї.
ПОНЕДІЛОК, 30.10.2023 р.
Тема 2. Технологія приготування напівфабрикатів з риби, морепродуктів (5 годин).
Урок 9. Технологія приготування рибної січеної натуральної маси і напівфабрикатів з неї.
Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.
https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)
Навчальний матеріал:
https://www.youtube.com/watch?v=IUJnDgSiArA&t=4s
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на контрольні питання до теми.
Дати характеристику напівфабрикатам: шніцель січений натуральний рибний, ковбаски рибні українські, зрази «Хрещатик», фрикадельки рибні. Заповнити таблицю.
Вид н/ф | Форма | Спосіб теплової обробки | Маса н/ф |
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com