A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 9. Технологія приготування рибної січеної натуральної маси і напівфабрикатів з неї.

Дата: 28.10.2023 14:06
Кількість переглядів: 27

ПОНЕДІЛОК, 30.10.2023 р.

Тема 2. Технологія приготування напівфабрикатів з риби, морепродуктів (5 годин).

Урок 9. Технологія приготування рибної січеної натуральної маси і напівфабрикатів з неї.

Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.

https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)

Навчальний матеріал:

https://www.youtube.com/watch?v=IUJnDgSiArA&t=4s

https://pidru4niki.com/84292/tovaroznavstvo/napivfabrikati_ribnoyi_sichenoyi_naturalnoyi_kotletnoyi_masi

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.  Відповісти на контрольні питання до теми.

Дати характеристику напівфабрикатам: шніцель січений натуральний рибний, ковбаски рибні українські, зрази «Хрещатик», фрикадельки рибні. Заповнити таблицю.

Вид н/ф Форма Спосіб теплової обробки Маса н/ф
       
       

 

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора