A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 21. Способи приготування напівфабрикатів з м'яса. Урок 22. Технологія приготування напівфабрикатів з натурального мяса.

Дата: 03.12.2023 11:00
Кількість переглядів: 40

ПОНЕДІЛОК, 04.12.2023 р.

Тема 4. Технологія приготування напівфабрикатів з м'яса, птиці, субпродуктів (7 годин).

Урок 21. Способи приготування напівфабрикатів з м'яса.

Урок 22. Технологія приготування напівфабрикатів з натурального мяса.

Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.

https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)  стор. 88-95.

Матеріал: Кулінарна обробка м'яса.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал.  Складіть технологічну схему приготування напівфабрикату з натурального м'яса. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора