A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 17. Технологія приготування страв з січеної і натуральної маси. Вимоги до якості.  

Дата: 18.11.2023 22:42
Кількість переглядів: 58

П'ЯТНИЦЯ, 24.11.2023 р.

Тема 3. Технологія приготування страв з риби, морепродуктів (8 годин).

Урок 17. Технологія приготування страв з січеної і натуральної маси. Вимоги до якості.  

Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.

https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)  стор. 179 - 180.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора