Урок 24. Способи заправляння птиці перед тепловою обробкою. Урок 25. Технологія приготування напівфабрикатів з птиці й субпродуктів.
ПОНЕДІЛОК, 11.12.2023 р.
Тема 4. Технологія приготування напівфабрикатів з м'яса, птиці, субпродуктів (7 годин).
Урок 24. Способи заправляння птиці перед тепловою обробкою.
Урок 25. Технологія приготування напівфабрикатів з птиці й субпродуктів.
Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.
https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)
Інформаційний матеріал: Способи заправляння птиці перед тепловою обробкою.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com