Урок 9. Характеристика значення та використання продуктів рослинного походження у лікувальному та раціональному харчуванні. Урок 10. Характеристика значення та використання цукристих продуктів у раціональному харчуванні. ЧЕТВЕР, 14.12.2023 р. 00:09 11.12.2023
Урок 7. Вода. Фізіологічне значення води. Характеристика, значення і використання продуктів тваринного походження. Урок 8. Характеристика, значення та використання продуктів тваринного походження. ЧЕТВЕР, 07.12.2023 р. 12:04 03.12.2023
Урок 5. Нормування ліпідів в раціонах харчування. Урок 6. Нормування мінеральних речовин у раціонах харчування. Вплив кулінарної обробки на збереження вітамінів. ЧЕТВЕР, 30.11.2023 р. 21:52 25.11.2023
Урок 3. Нормування білків у раціонах харчування. Урок 4. Нормування вуглеводів у раціонах харчування. ЧЕТВЕР, 23.11.2023 р. 23:04 18.11.2023
Урок 1. Вплив харчування на стан здоров'я населення. Урок 2. Завдання фізіології харчування. Поняття термінів "фізіологія" та "фізіологія харчування". ЧЕТВЕР, 16.11.2023 р. 14:32 11.11.2023