A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 7. Вода. Фізіологічне значення води. Характеристика, значення і використання продуктів тваринного походження. Урок 8. Характеристика, значення та використання продуктів тваринного походження.

Дата: 03.12.2023 12:04
Кількість переглядів: 25

ЧЕТВЕР, 07.12.2023 р.

Тема 3. Фізіологічна характеристика основних продуктів харчування.

Урок 7. Вода. Фізіологічне значення води. Характеристика, значення і використання продуктів тваринного походження (мяса та мясопродуктів, риби та рибопродуктів).

Урок 8. Характеристика, значення та використання продуктів тваринного походження у раціональному та лікувальному харчуванні (молоко, молочні продукти, яйця, жири).

Інформаційний матеріал: https://rada.info/upload/users_files/05536359/7b40921010736ff5bc587e26b294fce1.pdf

https://pidru4niki.com/17440804/meditsina/fiziologichne_znachennya_gigiyenichna_otsinka_produktiv_tvarinnogo_pohodzhennya

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора