Урок 9. Характеристика значення та використання продуктів рослинного походження у лікувальному та раціональному харчуванні. Урок 10. Характеристика значення та використання цукристих продуктів у раціональному харчуванні.
Дата: 11.12.2023 00:09
Кількість переглядів: 29
ЧЕТВЕР, 14.12.2023 р.
Тема 3. Фізіологічна характеристика основних продуктів харчування.
Урок 9. Характеристика значення та використання продуктів рослинного походження у лікувальному та раціональному харчуванні (крупи, бобові, хліб та макаронні вироби).
Урок 10. Характеристика значення та використання цукристих продуктів у раціональному та лікувальному харчуванні.
Інформаційний матеріал: https://pidru4niki.com/10830622/meditsina/fiziologichne_znachennya_gigiyenichna_otsinka_produktiv_roslinnogo_pohodzhennya
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com