A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 9. Характеристика значення та використання продуктів рослинного походження у лікувальному та раціональному харчуванні. Урок 10. Характеристика значення та використання цукристих продуктів у раціональному харчуванні.

Дата: 11.12.2023 00:09
Кількість переглядів: 29

ЧЕТВЕР, 14.12.2023 р.

Тема 3. Фізіологічна характеристика основних продуктів харчування.

Урок 9. Характеристика значення та використання продуктів рослинного походження у лікувальному та раціональному харчуванні (крупи, бобові, хліб та макаронні вироби).

Урок 10. Характеристика значення та використання цукристих продуктів у раціональному та лікувальному харчуванні.

Інформаційний матеріал:  https://pidru4niki.com/10830622/meditsina/fiziologichne_znachennya_gigiyenichna_otsinka_produktiv_roslinnogo_pohodzhennya

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора