A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 5. Нормування ліпідів в раціонах харчування. Урок 6. Нормування мінеральних речовин у раціонах харчування. Вплив кулінарної обробки на збереження вітамінів.

Дата: 25.11.2023 21:52
Кількість переглядів: 40

ЧЕТВЕР, 30.11.2023 р.

Тема 2. Харчові речовини та їх фізіологічне значення для організму людини.

Урок 5. Нормування ліпідів в раціонах харчування.

Урок 6. Нормування мінеральних речовин у раціонах харчування. Вплив кулінарної обробки на збереження вітамінів.

Інформаційний матеріал: 

https://enpuir.npu.edu.ua/bitstream/handle/123456789/8258/zubar.pdf?sequence=3&isAllowed=y   

https://rada.info/upload/users_files/05536359/198dc372e03448d2a9fbd6d630d0b3e1.pdf

https://studfile.net/preview/7253322/page:28/  - Нормування ліпідів в раціонах харчування.

https://studfile.net/preview/7253322/page:30/ - Нормування мінеральних речовин у раціонах харчування. Вплив кулінарної обробки на збереження вітамінів.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора