A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 3. Нормування білків у раціонах харчування. Урок 4. Нормування вуглеводів у раціонах харчування.

Дата: 18.11.2023 23:04
Кількість переглядів: 58

ЧЕТВЕР, 23.11.2023 р.

Тема 2. Харчові речовини та їх фізіологічне значення для організму людини.

Урок 3. Нормування білків у раціонах харчування.

Урок 4. Нормування вуглеводів у раціонах харчування.

Інформаційний матеріал: 

https://enpuir.npu.edu.ua/bitstream/handle/123456789/8258/zubar.pdf?sequence=3&isAllowed=y   

https://pidru4niki.com/16480213/meditsina/fiziologichni_osnovi_normuvannya_bilka_ratsionah_harchuvannya

https://cpo.stu.cn.ua/Oksana/harch_himia_lekcii/450.html

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора