A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Змагання з бадмінтону серед учнів ліцею

11 березня у спортивній залі Великоновосілківського професійного ліцею відбулися змагання з бадмінтону, метою яких є популяризація цього виду спорту серед молоді. У змаганнях взяли участь збірні команди всіх навчальних груп закладу.

15:06 11.03.2021

Урок патріотизму "Крізь пекло афганської війни"

Найстрашніше і найбезглуздіше у світі – це війна. Не злічити страшного невимовного горя у тих сім`ях, до яких прилетіла чорна звістка про загибель сина, брата, коханого, чоловіка. Жахлива трагедія, гинуло покоління, народжене у 60-х. Ніколи не повернути тих, хто навіки залишився на війні, для кого вона ніколи не закінчиться.Не одним сивим пасмом закосичена ця дата — 15 лютого, день, коли нарешті в далекому 1989 р. закінчилась для народів колишнього СРСР десятирічна кривавиця трагічної війни в Афганістані. Посивіли до троку юні наречені і молоді дружини, чекання вибілило скроні батьків і коси матерів. І, здається, навіки пил і пісок осіли в молодих чубах воїнів — інтернаціоналістів.

12:56 15.02.2021

Семінар «Технології та техніка обробітку ґрунту та обприскування польових культур» в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Японії

02-03 лютого у Великоновосілківському професійному ліцеї в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Японії відбувся семінар «Технології та техніка обробітку ґрунту та обприскування польових культур». Головний спікер семінару – Андрій Войтик, викладач-тренер Центру технологій сільського господарства Приватного закладу «Український аграрний ліцей», кандидат технічних наук, завідувач кафедри агроінженерії Уманського національного університету садівництва, експерт з питань експлуатації сільськогосподарських машин.

11:11 04.02.2021

Онлайн зустріч з питань створення наглядових рад в ЗП(ПТ)О Донецької області.

2 лютого 2021 року, в рамках реалізації регіональної стратегії реформування системи професійної освіти відбулась онлайн зустріч з питань створення наглядових рад в ЗП(ПТ)О Донецької області.

14:16 02.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора