A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

День усіх закоханих у Великоновосілківському професіному ліцеї

Дата: 15.02.2021 12:58
Кількість переглядів: 196

Великоновосілківському професійному ліцеї відсвяткували День усіх закоханих.

Традиційно День Святого Валентина ще іменують Днем усіх закоханих. Свято активно відзначається молоддю щорічно 14 лютого.

Цього дня у гуртожитку, де проживають наші ліцеїсти, було проведено святкову розважальну програму, яку організували вихователі Тетяна Миколаївна Корпан та Олена Василівна Лагутіна. Хлопці та дівчата змогли гарно та цікаво провести своє дозвілля, беручи участь у різноманітних конкурсах та іграх. Під час виховного заходу ліцеїсти отримали смачні подарунки та почули багато цікавої інформації про походження цього свята.

Напередодні свята здобувачі освіти ліцею взяли участь в обласному конкурсі поробок «Оригінальний подарунок» від Донецького палацу молоді «Юність», в якому учениця групи КК-33 Герасименко Ірина посіла ІІІ місце.

Також 15 лютого в ліцеї «працювали» «купідони», які розносили валентинки. Створенню святкового настрою сприяло проведення романтичних фотосесій біля яскравої фотозони. Найбільше ліцеїстів на перервах можна було побачити саме там: їм сподобалось робити світлини із друзями та викладачами.

Сьогодні Великоновослківський професійний ліцей був наповнений посмішками, щирими емоціями, запахом троянд, яскравими валентинками, неймовірними ніжними світлинами, і навіть холодна зимова погода не завадила провести гарно час на уроках та під час перерв!!!

Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят, торт и в помещении)Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят, воздушный шарик и в помещении)Возможно, это изображение (1 человек, стоит, в помещении и текст «обйми мене! TAK лагдно! I IHEGO не пускай!»)Возможно, это изображение (3 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (2 человека и люди стоят)Возможно, это изображение (8 человек)Возможно, это изображение (7 человек)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора