A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Святкування Міжнародного жіночого дня у Великоновосілківському професійному ліцеї

Дата: 05.03.2021 15:08
Кількість переглядів: 141

З ледь відчутним подихом весни приходить до нас прекрасне свято представниць кращої половини людства – Міжнародний жіночий день 8 березня.

Жінка… Вона сама – як весна: сонячна, світла, життєрадісна, яскрава, справжня. Все прекрасне на землі від жінки, від її любові…

З нагоди вшанування її величності Жінки 5 березня у Великоновосілківському професійному ліцеї відбувся святковий концерт. Цьогоріч він був по-особливому зворушливим. Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою. Затамувавши подих, глядачі насолоджувалися чудовими номерами, щедро нагороджуючи кожного з артистів оплесками.

Захід пройшов у теплій святковій атмосфері, адже присвячувався жінці, яка, як і весна, зігріває душі та благословляє світ на добро.

Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (стоит, воздушный шарик и в помещении)Возможно, это изображение (1 человек, стоит и в помещении)

Возможно, это изображение (стоит, воздушный шарик и в помещении)Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (6 человек, люди стоят, воздушный шарик и в помещении)Возможно, это изображение (1 человек, стоит, воздушный шарик и в помещении)Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят, в помещении и текст «ASON 3i святом!»)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора