A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Участь Великоновосілківського професійного ліцею у ІV відкритому онлайн фестивалі до дня народження Т. Г. Шевченко" Шевченко в колі сучасної молоді".

5 березня 2024 року, комунальним закладом " Донецький палац молоді " Юність" було проведено ІV відкритий онлайн фестиваль до дня народження Т. Г. Шевченко" Шевченко в колі сучасної молоді".

15:00 25.03.2024

Участь здобувачів освіти Великоновосілківського професійного ліцею у інфо диспуті "Планета - смітник чи чисте довкілля. Ціна прогресу".

18 березня 2024 року комунальним закладом " Донецький палац молоді " Юність " було проведено інфо - диспут " Планета - смітник чи чисте довкілля. Ціна прогресу", який приурочено до Всесвітнього дня переробки. У заході взяли участь здобувачі освіти та педагогічні працівники Великоновосілківського професійного ліцею. Дякуємо за повчальний та змістовий захід!

18:00 18.03.2024

Шевченківський тиждень у Великоновосілківському професійному ліцеї.

В історії кожного народу є імена, які він свято береже у своїй пам’яті та з великою любов’ю і повагою передає з покоління в покоління. Для українців такою святинею є натхненник ідей, провідник добра, волі, щастя і правди – Тарас Григорович Шевченко.

15:00 08.03.2024

Профорієнтаційна зустріч у Великоновосілківському професійному ліцеї.

27 лютого 2024 року у Великоновосілківському професійному ліцеї відбулась профорієнтаційна зустріч, для здобувачів освіти з професії "Кухар. Кондитер". Учасники заходу мали можливість поспілкуватися з представником Краматорського фахового коледжу технологій та дизайну, дізнатися більше про професії, які можна опанувати у цьому навчальному закладі. Дякуємо за приємну та цікаву зустріч!

14:00 27.02.2024

Участь здобувачів освіти Великоновосілківського професійного ліцею у маштабному онлайн уроці до других роковин повномаштабного вторгнення рф на територію України.

23 лютого 2024 року, відбувся парламентський масштабний онлайн урок до других роковин повномаштабного вторгнення рф на територію України, до якого долучилися педагогічні працівники та здобувачі освіти Великоновосілківського професійного ліцею.

15:00 23.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора