A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

І етап спортивно-виховних змагань серед закладів професійної (професійно-технічнї) освіти «Козацька наснага».

25 березня у спортивній залі Великоновосілківського професійного ліцею пройшов І етап спортивно-виховних змагань серед закладів професійної (професійно-технічнї) освіти «Козацька наснага».

20:12 25.03.2021

Участь Великоновосілківського професійного ліцею у ІІ етапі - щорічного обласного огляду-конкурсу з декоративно-прикладної та фототворчості;обласної виставки-конкурсі науково-технічної юнацької творчості Донеччини «Техно-Україна. Techno-UA»

22 березня представники Великоновосілківського професійного ліцею взяли участь у ІІ етапі - щорічного обласного огляду-конкурсу з декоративно-прикладної та фототворчості;обласної виставки-конкурсі науково-технічної юнацької творчості Донеччини «Техно-Україна. Techno-UA» який проходив у м. Покровськ.

18:44 22.03.2021

Захід "Шкідливі звички"

Сьогодні особливо гостро стоїть проблема виховання здорової молоді. Ми добре знаємо, що здоров?я найбільша людська цінність, яку, на жаль, багато людей починають цінувати та берегти, вже втративши значну частину цього скарбу, відпущеного нам природою. Іноді люди навмисно все роблять для того, щоб загубити своє здоров?я – вони набувають поганих звичок, які негативно впливають на них. Проблема «шкідливих звичок» є найбільш актуальною у наші часи, а боротьба з ними це завдання не тільки держави в цілому, а й кожної окремої людини.

14:59 18.03.2021

І етап Обласного конкурсу на кращий відеоурок серед педагогічних працівників професійної підготовки з професії "Кухар. Кондитер" .

У Великоновосілківському професійному ліцеї з 15 лютого по 15 березня був проведений І етап Обласного конкурсу на кращий відеоурок серед педагогічних працівників професійної підготовки з професії "Кухар. Кондитер" . Конкурс проходив з метою підтримки творчої діяльності педагогічних працівників у сфері нових інформаційних технологій; поширення педагогічних здобутків та обміну практичним досвідом; формування інформаційної компетентності педагогічних працівників . За результатами конкурсу призові місця серед майстрів виробничого навчання розподілилися наступним чином: І місце - Осипенко Богдан, ІІ місце - Айбаніз Безверха, ІІІ місце - Тетяна Литвиненко. Творчі роботи Остпенко Богдана та Айбаніз Безверхою за рішенням конкурсної комісії будуть представлені на ІІ етапі Обласного конкурсу.

14:56 18.03.2021

Про підсумки проведення І етапу Обласного конкурсу на кращий відеоурок серед педагогічних працівників професійної підготовки з"Кухар.Кондитер"

Про підсумки проведення І етапу Обласного конкурсу на кращий відеоурок серед педагогічних працівників професійної підготовки з"Кухар.Кондитер"

15:01 14.03.2021

Поетапна атестація в групах АС-53 та АС-54

12 березня у Великоновосілківському професійному ліцеї була проведена поетапна атестація в групах АС-53 та АС-54, яка є обов’язковою складовою проміжного контролю на етапі певного ступеня навчання з професії "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів"

14:57 12.03.2021

Участь в обласному педагогічному бенефісі викладачів спеціальних дисциплін з професій «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», «Водій автотранспортних засобів»,

12 березня 2021 року викладач професійно-теоретичної підготовки Великоновосілківського професійного ліцею Володимир Мисик взяв участь в обласному педагогічному бенефісі викладачів спеціальних дисциплін з професій «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», «Водій автотранспортних засобів», які атестуються в 2021 році в атестаційній комісії ІІІ рівня для педагогічних працівників з напрямку підготовки Автомобільний транспорт.

14:46 12.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора