A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

"Озеленення планети" - Відновлюємо екосистему Землі. Об’єднуємо людей планети.

Дата: 10.04.2021 19:05
Кількість переглядів: 150

"Озеленення планети" - Відновлюємо екосистему Землі. Об’єднуємо людей планети.

З метою відновлення екосистеми України, та світу загалом, а також розвитку екологічної свідомості, об’єднання українців та сприяння формування позитивного іміджу нашої країни у світі колектив Великоновосілківського професійного ліцею 10 квітня 2021 року долучився до проєкту «Озеленення планети»

У рамках акції «Greening of the Planet» працівники навчального закладу висадили 15 саджанців липи, 8 саджанців берези, 5 саджанців горобини скандинавської, 4 саджанці сакури, 6 саджанців самшиту, 27 саджанців ялівцю різних видів, 3 саджанці туї «Смарагд», 16 саджанців плодових дерев, 10 кущів смородини та 6 кущів овсяниці. Також на клумби ліцею було висаджено понад 100 кущів троянд.

Пам’ятаймо, що ми всі живемо на одній планеті й забруднюючи природу ми шкодимо у першу чергу самим собі та своїм нащадкам. Тому кожен з нас нехай зробить хоча б один крок для покращення стану довкілля і навколишнього середовища. Можливо, хтось прибере сміття у своєму дворі чи парку, а дехто просто не залишить «слідів» свого перебування на природі. Але разом ми зробимо навколишнє середовище кращим, і надалі не забуватимемо про його охорону та збереження природних скарбів.

Саме від нас залежить наше майбутнє!

#Greening_of_the_Planet

#ОзелененняУкраїни

#ОзелененняПланети

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят, на открытом воздухе, дерево и текст «cKaBo npocиmo! velykono rofesiy eлиKoH npoфecий Velyka Novosilka, Donets'ka oblast, Ukraine Stepna St, Velyka Novosilka, Donets'ka oblast, Ukraine, 85501 Lat N 47° 51' 20.1132" Long E 36° 50' 19.5324" 10/04/21 08:12 AM Google»)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора