A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Участь у воркшопі «Безпечні міста та безпечні громадські простори для жінок та дівчат».

Дата: 13.04.2021 19:04
Кількість переглядів: 150

Возможно, это изображение (5 человек, люди стоят и в помещении)13 квітня представники учнівського самоврядування Великоновосілківського професійного ліцею Сергій Мотузко, Анна Александрова та Анастасія Власенко взяли участь у воркшопі «Безпечні міста та безпечні громадські простори для жінок та дівчат».

Учасники обговорили шляхи створення безпечного громадського простору для жінок і дівчат у Великоновосілківській громаді шляхом впровадження моделей і підходів щодо запобігання і протидії насильству за ознакою статі, у тому числі сексуальних домагань та інших форм сексуального насильства в публічних просторах та подолання гендерних стереотипів. Результатом воркшопу стало узгодження дій щодо розробки Програми «Безпечна громада» із врахуванням гендерної складової.

Проєкт реалізується в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру, який реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також Уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, США, Швеції, Швейцарії та Японії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора