A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Засідання учнівського самоврядування з адміністрацією та педагогічним колективом навчального закладу.

Дата: 29.03.2021 20:04
Кількість переглядів: 139

29 березня у Великоновосілківському професійному ліцеї відбулося спільне засідання учнівського самоврядування з адміністрацією та педагогічним колективом навчального закладу.

Головним питанням зустрічі було обговорення участі в конкурсі проєктів «Шкільний громадський бюджет», що має на меті актуалізувати зміст і форми роботи закладів освіти щодо залучення молоді до процесів, спрямованих на розвиток громади.

Лідерами учнівського самоврядування ліцею було вирішено створити організаційні комітети, які проведуть інформаційну кампанію щодо популяризації завдань і заходів конкурсу. Представники навчальних груп визначалися з назвами, змістом проєктів, почали розробку планів щодо їх виконання.

Дякуємо за можливість взяти участь у конкурсі, адже подібні заходи спонукають молодь до творчого саморозвитку, формують загальнолюдські цінності, оскільки молоді люди є безпосередніми розробниками, активними учасниками проєктів, а відтак – розвитку громади.

Також було прийнято рішення провести конкурсний відбір серед учнівського активу для участі в Молодіжній раді.

Возможно, это изображение (1 человек и стоит)

Возможно, это изображение (стоит и в помещении)Возможно, это изображение (1 человек, стоит и в помещении)Возможно, это изображение (2 человека и люди стоят)Возможно, это изображение (один или несколько человек и люди стоят)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора